Västertorps Däck- & bilservice

Hägersten

Vi erbjuder komplett bilservice på vår verkstad i Göteborg på Orrekullavägen 15B. Välkommen in så tar vi hand om din bil helt enligt de krav som kommer från din biltillverkare. Ring, maila eller använd vårt onlinebokningsformulär för att boka tid så hjälper vi dig.

Våra tjänster inom bilservice

Ta hand om dig själv – så tar vi hand om bilen. Vår verkstad i Göteborg avlastar dig och tar hand om allt från mindre stenskottsskador till att serva och byta bromsar och kan dessutom ge din bil en förstklassig biltvätt.

Vi har all utrustning på plats i vår verkstad och kan vid behov kontakta en närliggande aktör för att snabbt få in rätt originaldelar om det skulle saknas. Dessutom bjuder vi gärna på kunskap, tips och råd så att din bil ska kunna rulla säkrare och längre på vägarna. Till höger ser du ett urval av de tjänster vi erbjuder för din bil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *