Västertorps Däck- & bilservice

Hägersten

Är det dags för däckbyte?

Vi utför däckbyte på personbilar.

Ring oss på 08-97 21 20

Välkommen till Västertorps Däck och Bil! Vi byter, lagar och servar gärna dina däck och vi gör det med säkerhet i fokus. Vid däckbyte kontrollerar vi alltid att dina däck är i tillräckligt bra skick för att hålla både dig och dina medtrafikanter i säkerhet. 

Byta till sommardäck

Boka tid för byte av däck – Ring oss på 08-972120 eller kom förbi vår verkstad på Vasaloppsvägen 6 i Hägersten så hjälper vi dig att byta däcken.

När du lämnar in bilen för däckbyte så kan det också kännas tryggare än om du byter däck själv, eftersom däcken och bilen kontrolleras av någon som är van och rutinerad. När du har bytt däck hos oss så vet du att dina däck är godkända. Vi kontrollerar att mönstren är tillräckligt djupa samt att det är rätt lufttryck i däcken.

Från den 16 april är det dubbdäcksförbud så se till att byta dina däck innan dess!

Däck

Vi är återförsäljare av en mängd olika däckmärken, bland dessa märks bland annat Continental, Vredestein, Nokian, Michelin och Gislaved. För information om övriga däckmärken, ring oss på 08-972120.

Däckhotell

Hos Västertorps Däck & Bilservice kan du förvara dina däck. Under förvaringsperioden kontrollerar vi att dina däck lever upp till kraven, så att du alltid kan köra säkert. Om vi upptäcker att skicket på dina däck är dåligt ringer vi upp dig i god tid med förslag. Läs mer om vårt däckhotell här.

Kundmottagning
Mån-Tors 7.00- 17.00
Fredag 7.00- 16.00

Verkstad
Mån-Tors 07.00–16.00
Fredag 07.00–14.00