Västertorps Däck- & bilservice

Hägersten

Däckhotell i Västertorp

Vill du att dina däck regelbundet kontrolleras, rengörs och förvaras i en miljö som förlänger livet på dina däck? Lämna in däcken hos oss! I vårt däckhotell håller vi perfekta förhållanden som är skonsam mot gummit. Checka in dina däck hos oss!

Har du ont om plats där hemma? Eller ha du svårt att hitta rätt miljö till dina däck? Lämna in dem hos oss på Västertorp Däck och Bilservice. Du förlänger däckens hållbarhet och får mer plats i garaget på köpet. När det är dags för däckbyte får du en påminnelse av oss i god tid innan det är dags. Tills dess kontrollerar vi lufttrycket, mönsterdjupet och vi tvättar även rent däcken åt dig. På så vis är de i bästa möjliga skick när det är dags att använda dem igen.

Sval och torr miljö är optimalt för däcken

På Västertorp Däck och Bilservice har vi kunskapen och resurserna att erbjuda de bästa förhållandena för dina däck. Det kan vara svårt att få till den svala och torra miljön hemma som gummit kräver. Vi har anpassat vårt däckhotell för att möta de förhållanden som gör att däcken håller sig i form och ser till att de inte belastas på en punkt.

Vi kontrollerar dina däck

När det är dags att byta till sommar eller vinterdäck kontaktar vi dig för att boka en tid för att för att byta dina däck och samtidigt ser vi över skicket på hjulen. Vi skulle aldrig släppa iväg dig med för dåligt mönsterdjup eller felaktig hjulinställning. Vi sätter säkerheten först och ser till att du är redo för vägarna.

Välkommen till vårt däckhotell i Hägersten!

Ring eller maila för att boka.

Kundmottagning
Mån-Tors 7.00- 17.00
Fredag 7.00- 16.00

Verkstad
Mån-Tors 07.00–16.00
Fredag 07.00–14.00